NOTES DE PREMSA


"11 Àsia Graphic Design Triennale, 2021 Korea"

Arran de la invitació rebuda pel @colegi, he presentat el disseny del cartell que porta per títol Word Subway i ha sigut un dels seleccionats entre 200 dissenyadors gràfics Internacionals, per a l'exposició física i virtual, The Collective. Del "11 Àsia Graphic Design Triennale, 2021 Korea" organitzada per la KECD -Korea Ensemble of Contemporany Design- al Seoul Arts Center de Korea @seoul_arts_center, al Museu d'Art de Caligrafia de Seoul. L'exhibició física dels pòsters estarà del 6 al 13 de novembre al Seoul Arts Center.
La idea d'aquest pòster sorgeix de la necessitat d'unir tots els dissenyadors a escala mundial. The Collective, ¨El Col·lectiu¨ significa cooperació. I aquesta línia de metro del món contribueix a aquesta idea. Significa que tots els éssers humans estan connectats a la germanor. No hi ha barreres per a l'aprenentatge i ajudar-nos mútuament. Perquè el col·lectiu significa una obertura de portes. @seoul_arts_center.


Cartell seleccionat de l'iniciativa "Des de les Trinxeres" del projecte "Dos anys moltes vides" ja es pot gaudir fisicament a la Porta del Mar del Museu d'història de Barcelona (MUHBA).

La crida va tenir un gran impacte i en pocs mesos es va poder recopilar més de 1200 pòsters de més de 60 països, gairebé 600 dissenyadors de gran renom nacional i internacional i d'alguns dissenyadors més anònims però igual d'encoratjadors. I s'ha convertit en una col·lecció única en el món.

Els recintes històrics de la Porta de Mar, de l'Hospital Clínic i del Recinte Modernista de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, acolliran una exposició digital de totes les propostes, i una de 50 pòsters diferents i destacats de la col·lecció, convidant als ciutadans a gaudir també de tres experiències diferents. A part es comptarà també amb activitats satèl·lit com taules rodones, tallers, visites guiades, conferències, i recitals musicals. Accions que visualitzen i celebren els vincles entre la societat, la cultura, la ciència, la salut i el disseny.


DissenyA! dissenyem en femení!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Afegint-me a la campanya del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya. Volem reivindicar la presència de la dona en totes les facetes i aspectes de la disciplina de la comunicació visual, del disseny gràfic. Agrair a totes les DONES i en especial a les que han posat veu a aquest treball. ©Georgina Coma.disseny⠀⠀⠀⠀


Jornada d'apoderament: Dones i Disseny ... cada dia! Taula rodona en directe, 8 d'abril, a les 18h.


"¿Hay diseño en femenino?" "¿Percibimos quién hay detrás de un diseño?"Article a La Vanguardia, a on em fan menció com a dissenyadora jove, per una iniciativa solidaria Mundial desde el Col·legi oficial de disseny Gràfic de Catalunya, per la creación d'un cartel per a la investigació pels afectats de Covid-19. Recuperem la forma comunicativa d'una cartell. ©Georgina Coma.disseny

Disseny cartell de convocatòria internacional. Una inciciativa solidària per l'ajuda a la investigació als afectats pel Covid-19, promoguda des del Col.legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya. Inspirat amb la cartelleria de la Guerra Civil.

Barcelona/Catalunya capital mundial del pòster COVID-19

Ampli ressò internacional de la iniciativa 

"Pòsters per a la lluita i l'ànim"