NEWS PA_Gremi de Flequers de la Província de Barcelona.

Entrevista per a la revista del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona. Projecte de la transformació digital del sector oferint eines digitals i adaptar-les a les necessitats de cada comerç per la millora dels seus negocis. Formant, assessorant i donant suport digital a les empreses.

"La gran majoria dels flequers són conscients que la presència online és fonamental, però els-hi falta temps, eines o seguretat per fer servir aquestes eines."


DissenyA! dissenyem en femení!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Afegint-me a la campanya del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya. Volem reivindicar la presència de la dona en totes les facetes i aspectes de la disciplina de la comunicació visual, del disseny gràfic. Agrair a totes les DONES i en especial a les que han posat veu a aquest treball. ©Georgina Coma.disseny⠀⠀⠀⠀

Jornada d'apoderament: Dones i Disseny ... cada dia! Taula rodona en directe, 8 d'abril, a les 18h.

 "¿Hay diseño en femenino?" "¿Percibimos quién hay detrás de un diseño?"


Disseny cartell de convocatòria internacional. Una inciciativa solidària per l'ajuda a la investigació als afectats pel Covid-19, promoguda des del Col.legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya. Inspirat amb la cartelleria de la Guerra Civil.
@desdelastrincheras

Barcelona/Catalunya capital mundial del pòster COVID-19


Ampli ressò internacional de la iniciativa "Pòsters per a la lluita i l'ànim"


Article a La Vanguardia, a on em fan menció com a dissenyadora jove, per una iniciativa solidaria Mundial desde el Col·legi oficial de disseny Gràfic de Catalunya, per la creación d'un cartel per a la investigació pels afectats de Covid-19. Recuperem la forma comunicativa d'una cartell. ©Georgina Coma.disseny