politica de privacitat i protecció de dades


Política de Privacitat i Protecció de Dades

Benvingut a GEORGINA COMA

La present Política de Protecció de Dades de GEORGINA COMA s'aplicarà a la navegació pel nostre lloc web, www.georginacoma.com, així com a la compra dels nostres productes a través del mateix.

1. Qui és el responsable del tractament de les seves dades personals?

Titularitat de GEORGINA COMA MAROTO con CIF 46058625K i domicili social a AVDA COLLET DE LA CISA 6 CASA 08338, PREMIA DE DALT (BARCELONA),

Delegat de Protecció de Dades: GEORGINA COMA MAROTO, dirigint-se per escrit a l'adreça de correu dpo.cliente@conversia.es o al telèfon 902877192.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de GEORGINA COMA MAROTO.

2. Quines dades personals recollim sobre vostè?

- Dades d'identificació. Nom i cognoms, adreça postal i electrònica i telèfon.

- Informació de pagaments. Els pagaments dels nostres productes es gestionen a través Bizum (passarel·les de pagament segures), de manera que GEORGINA COMA no recull cap dada personal d'aquesta naturalesa.

- Dades del perfil: nom d'usuari i contrasenya, compres o comandes realitzades, preferències, comentaris i respostes a enquestes, a més de totes les dades de perfil que poguéssim afegir (com l'ús d'anàlisi de dades o generació de perfils).

- Informació sobre les seves visites a la pàgina web www.georginacoma.com, adreça IP del seu dispositiu, data i hora d'accés. Per a més informació sobre aquest tractament, consulti la nostra Política de Cookies.

- Qualsevol dubte que vostè de manera voluntària, ens enviï a la nostra adreça de correu electrònic disseny@georginacoma.com.

- Dades de màrqueting i comunicació: dades sobre les vostres preferències a l'hora de rebre màrqueting directe de nosaltres o de tercers, així com les vostres preferències de comunicació.

També recopilem, utilitzem i compartim dades agregades de tipus estadístic o demogràfic, independentment de la seva finalitat. Les dades agregades es poden extreure de les teves dades personals, encara que legalment no es consideren dades personals, ja que no revelen la teva identitat directament ni indirectament. Per exemple, podem afegir les vostres dades d'ús per calcular el percentatge d'usuaris que accedeixen a una determinada característica de la web. Per millorar el servei i els continguts que oferim, la web de GEORGINA COMA utilitza el servei d'anàlisi web Google Analytics.

No obstant això, si combinem o relacionem dades agregades amb les vostres dades personals de manera que permetin identificar directament o indirectament, tractarem les dades combinades com a dades personals, segons el que estableix aquesta Política de Privadesa.

3. Tractem dades de menors?

La venda dels nostres productes no està dirigida a menors d'edat. No obstant això, aquells menors de 16 anys que es desitgin registrar al nostre web i / o adquirir els nostres productes han de tenir l'autorització del pare / mare / tutor o representant legal.

Així mateix, en cas que vostè comparteixi a les nostres xarxes socials imatges en què apareguin menors de 16 anys, s'ha d'assegurar de comptar prèviament amb l'autorització del pare / mare / tutor o representant legal del menor.

GEORGINA COMA es reserva el dret de sol·licitar-li en qualsevol moment l'acreditació de l'autorització.

4. Per a què tractem les seves dades personals?

GEORGINA COMA podrà utilitzar les seves dades personals amb les finalitats següents:

- Facilitar-li la informació que vostè sol·liciti sobre els nostres productes.

- Garantir la correcta tramitació de la comanda. Per exemple, quan feu una compra amb nosaltres a través de la nostra pàgina web.

- Donar-lo d'alta com a usuari del nostre lloc web.

- Gestionar la subscripció a la nostra newsletter i l'enviament de comunicacions comercials.

- Gestió de la subscripció al programa de fidelització.

- Gestionar la participació en sorteigs, promocions i/o enquestes.

- Utilitzem les teves dades identificatives, tècniques i de contacte, rastreig, ús i perfil per crear una imatge del que creiem que pots voler o necessitar, o bé del que pot ser del teu interès. Aquest ús ens permet decidir quins productes, serveis i ofertes poden ser rellevants per a tu per tal de parlar-te'n. Aquest procés rep el nom de màrqueting directe.

5. Quina és la legitimació per al tractament de les vostres dades personals?

Només fem servir les teves dades personals quan ens ho permet la llei. Tingueu en compte que, en funció de la finalitat concreta per a la qual utilitzem les vostres dades personals, el vostre tractament podrà atendre més d'una base legal. En general, això succeirà en les circumstàncies següents:

- Execució d'un contracte: per la gestió de les teves compres a través de la nostra pàgina web.

- Consentiment: Aquesta base de legitimació la necessitem per a les finalitats següents:

Gestionar la subscripció a la nostra newsletter i l'enviament de comunicacions comercials.

Gestionar la subscripció al programa de fidelització.

Gestionar la participació en sorteigs, promocions i/o enquestes.

Acceptació de les cookies per accions de màrqueting directe i/o elaboració de perfils.

Realitzar el test per a personalització de serveis/productes.

Gestionar la teva candidatura a una vacant.

Elaboració de perfils comercials a partir de dades personals harmonitzades.

- El compliment de les obligacions legals de GEORGINA COMA.

Com per exemple la investigació de fraus.

- L'interès legítim de GEORGINA COMA per millorar els nostres productes i l'atenció als nostres clients, o gestionar-ne les consultes.

Si necessites més informació sobre aquest punt, no dubtis en contactar amb nosaltres.

6. Qui té accés a les seves dades personals?

Les seves dades personals només es comunicaran a aquelles persones o entitats que necessitin accedir-hi per tal de gestionar les comandes dels nostres productes.

7. Per quant de temps conservem les seves dades?

Les seves dades personals seran conservades pel temps que sigui necessari per complir amb les finalitats per a les quals van ser recollides. Transcorregut aquest temps, GEORGINA COMA procedirà a suprimir dels seus sistemes, sense perjudici de la possibilitat de conservar-los, limitant el seu tractament a l'exercici i defensa de reclamacions, en els termes previstos per la legislació aplicable.

8. Quines mesures de seguretat apliquem al tractament de les seves dades?

GEORGINA COMA aplica mesures de seguretat per garantir la confidencialitat, disponibilitat i resiliència dels sistemes de tractament de dades personals. Així mateix, duem a terme processos de verificació i avaluació de les mesures tècniques i organitzatives implementades, a fi de garantir en tot moment la seguretat de les dades personals.

9. ¿Quins són els seus drets?

Vostè podrà exercitar els drets que s'enumeren a continuació, mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a la següent adreça: disseny@georginacoma.com

- Sol·licitar, en qualsevol moment, que GEORGINA COMA li confirmi si està tractant les seves dades personals o no.

- Accedir a les seves dades personals, sol·licitar la rectificació d'aquelles que siguin inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres causes, ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es van demanar.

- En determinats casos, sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades. En aquest supòsit, només conservarem les seves dades per a l'exercici o defensa de reclamacions.

- En determinades circumstàncies, oposar-se al tractament de les seves dades.

- Sol·licitar la portabilitat de les seves dades.

- Revocar el consentiment que, si escau, vostè hagi atorgat pel tractament de les seves dades per part de GEORGINA COMA.

- Presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

10. ¿Com contactar amb nosaltres?

Sempre volem escoltar els nostres clients, especialment si creu que podem fer-ho millor. Si vostè:

- Té alguna pregunta o comentari sobre aquest avís

- Voleu que deixem d'utilitzar les seves dades

- Voleu exercir algun dels vostres drets segons el que s'ha fixat anteriorment, o teniu una queixa

No dubteu en posar-vos en contacte amb el nostre equip d'atenció al client, que estarà encantat de respondre a qualsevol pregunta que pugui tenir.

Podeu posar-vos en contacte amb el nostre equip de privadesa escrivint-nos al correu electrònic general, o bé si ho desitgeu podeu contactar amb nosaltres a:

GEORGINA COMA

Contacte: disseny@georginacoma.com

Delegat de protecció de dades: disseny@georginacoma.com