GEORGINA COMA. Cada projecte el precep com un repte particular. Dissenyadora gràfica especialitzada en imatge gràfica i publicitària. Formadora i consultora del món digital i multimèdia.

Realitza campanyes publicitàries i corporatives per a un gran nombre d'empreses i institucions públiques. Llicenciada en Disseny gràfic i comunicació, per ELISAVA Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona. Col·legiada núm. 609, pel Col.legi oficial de Disseny Gràfic de Catalunya. Per a ella, el disseny no és tan sols la seva professió, és la seva filosofia de vida. Ofereix solucions a la vegada què estratègies per aconseguir productes de qualitat. Els seus coneixements i experiència li permeten enfocar de manera alternativa, sensata, responsable i creativa, els projectes plantejats pel client.

www.linkedin.com/in/georgina-coma-07a44b6b/


//GRÀCIES//

CLIENTS:
Sorli_supermercats_Sorli / Sports_Sorli / Emocions / Ajuntament de Premià de Dalt / Museu de Premià de Dalt Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres / Ajuntament de Sant Vicens de Montalt / Museu del Masnou / Ajuntament de Vilassar de Dalt / Ajuntament de Vilassar de Mar / Ajuntament de Montgat / Ajuntament de Teià / Ajuntament de Les Franqueses del Vallès / Ajuntament de Cabrera / Ajuntament de Llinars / Ajuntament de Palafolls / Ajuntament de Granollers / Gremi de flequers de la província de Barcelona / Widex Audífonos / Asociació Nacional d'Audiolegs Protèsics / Behq Hydra / Decoris / ACAR / ARCO 3.arquitectes / Perez Almansa - advocats / Xop food - olis / La Pinassa / Almirall Prodesfarma / Skoda / Ona't Foundation / Biblioteca Cabrils / Farmàcia Meritxell Galceran / Ajuntament D'Olesa de Montserrat / La Pinassa / Ajuntament de Sant Joan d'Espí / Ajuntament de Cabrils / Ajuntament de Tossa de Mar / Intac Vic / Ajuntament de Sant Quirze del Vallès / Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.


COMENCEM?   [ T. 617 877 722   _   disseny@georginacoma.com  _  www.georginacoma.com]